Politiets NC3SKYT netværk

Om samarbejdet

For at Danmark som samfund kan være i stand til at dæmme op for IT-kriminalitet og nedbringe omfanget af IT-angreb, er der behov for et samarbejde mellem virksomheder og politiet. C-cure, der står bag dette site, er medlem af NC3SKYT Advisory Board og hjælper til etableringen af netværket.

NC3SKYT er et samarbejde hvor virksomheder sammen med politiet indgår i dialog og erfaringsudveksling om forebyggelse og hindring af angreb mod virksomhedens IT-systemer, samt hvordan man lettest håndterer følgerne af IT-angreb.
 Rigspolitiet, Nationalt Cyber Crime Center (NC3), har derfor taget initiativ til etablering af samarbejdet NC3SKYT, der etablerer rammerne for, at især små og mellemstore virksomheder i fortrolighed kan rette henvendelse til politiet om IT-angreb m.v. uden at oplysningerne derved nødvendigvis skal kunne læses i en døgnrapport, indgå i en efterforskning eller i en åben retssag. 

Deltagere i NC3SKYT har adgang til følgende:

  • Lokale møder bl.a. i regi af lokale erhvervsråd og Dansk Industri’s regionalforeninger om aktuelle trusler og relevante modforanstaltninger.
  • Fortroligt forum for erfaringsudveksling af oplysninger om IT-angreb, statistikker om IT-angreb med henblik på virksomhedens risikovurdering mv.
  • Modtagelse af mails udsendt af NC3 om nationale og internationale trends, early warnings mv. som kan indeholde oplysninger om forskellige typer af malware, ransomware mv. udarbejdet af NC3, Europol og FBI. Mulighederne for etablering af et lukket site på internettet for deltagerne overvejes i NC3.
  • Nationale og regionale konferencer om aktuelle emner
Læs mere i denne brochure

 

Powered by wpsnet.com
Design based on CC-BY: html5up.net