Test for 14 - 20 årige

Du bruger sikkert Internettet flittigt,- Instagram, Twitter, Facebook, Youtube og en lang række andre sociale steder på Internettet, hvor der udveksles billeder og informationer. Men du bruger sikkert også Internettet i undervisningssammenhænge. På nogle skoler og undervisningssteder er der mange regler omkring brugen af IT og internettet og på andre skoler er der knapt så mange regler. Du har formentlig ret godt styr på hvordan du skal bruge Internettet. men har du helt styr på hvad og hvornår du skal passe på og kender du begreber såsom Keyloggers og Phishing?Test om din viden er god nok

Hvis du er mellem 14 og 20 år, kan du her gratis teste, om du ved nok om sikkerhed og hvad du skal passe på når du er på Internettet. Vi skifter somme tider testen ud, og alt efter hvor gammel du er, så er der gratis test til de forskellige aldersgrupper, så kig forbi engang imellem og bliv gør dig klog nok til at prale af det.


Hvis ikke du synes du er helt klar til at teste dig selv, så læs lidt på nogle af de her links først:


Ordforklaringer for unge
Gode råd til unge

Her er også links til andre informationssteder, som kan være meget nyttige for dig at finde hjælp på omkring IT sikkerhed:

Powered by wpsnet.com
Design based on CC-BY: html5up.net