Test for voksne

Som voksen bruges Internettet både til at kommunikere med myndigheder, venner og familie, men man bruger også ofte IT og er på Internettet i arbejdssammenhænge, også når man søger job.

Dertil kommer hele den sociale del f.eks. Linkedin, Google Plus, Instagram, Twitter, Facebook, Youtube, dating sites, spillesites og en lang række andre sociale steder på Internettet, hvor der udveksles billeder og informationer.
Måske synes du at du har nogenlunde overblik, men har du helt styr på hvad og hvornår du skal passe på og kender du betydningen af begreber såsom Waterhole Attacks, Keyloggers og smishing?

Vi har inddelt vores test i tre aldersgrupper, 10-13 år, 14-20 år og voksne.
Du her gratis teste, om du ved nok om sikkerhed og hvad du skal passe på, når du er på Internettet. Vi skifter somme tider testen ud, og alt efter hvor gammel du er, så er der gratis test til de forskellige aldersgrupper, så kig forbi engang imellem og føl dig mere sikker næste gang du går på nettet.


Hvis ikke du synes du er helt klar til at teste dig selv, så hent mere viden i menuen til venstre

Her er også links til andre informationssteder, som kan være meget nyttige for dig, at finde hjælp på, omkring IT sikkerhed:

Powered by wpsnet.com
Design based on CC-BY: html5up.net